nieuws

Drie medailles voor Beemster

Services

Tijdens de World Championship Cheese Contest in Wisconsin (V.S.) vorige maand heeft zowel de Beemster Royaal als de Beemster 30+ Oud goud gewonnen. De Extra Belegen Beemster kreeg de zilveren medaille. De wedstrijd is de oudste en meeste prestigieuze ter wereld. De professionele kaaskeurders beoordeelden dit jaar duizenden kazen. “Een fijne erkenning voor ons werk“, […]

Drie medailles voor Beemster

Tijdens de World Championship Cheese Contest in Wisconsin (V.S.) vorige maand heeft zowel de Beemster Royaal als de Beemster 30+ Oud goud gewonnen. De Extra Belegen Beemster kreeg de zilveren medaille.

De wedstrijd is de oudste en meeste prestigieuze ter wereld. De professionele kaaskeurders beoordeelden dit jaar duizenden kazen. “Een fijne erkenning voor ons werk“, aldus trotse kaasmeester Henk Mul.“De kwaliteit en smedigheid van onze kazen begint met de toegewijde zorg van onze veehouders voor hun koeien. Dit gaat door in onze ambachtelijke kaasmakerij als een van onze kaasmeesters na een laatste proefkeuring zijn fiat geeft. Erkenning voor ons allemaal dus.”
Meer info: Beemsterkaas.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels