nieuws

Dubbele ondersteuning van Van Hoeckel

Services

Leverancier Van Hoeckel lanceert de Roadmap Extramuraal en de Van Hoeckel Quickscan. Twee innovaties, zegt het bedrijf. De leverancier voor eten en drinken in de zorgsector wil zorgaanbieders ondersteunen vanuit het perspectief ‘maaltijd, markt en marketing’.

Dubbele ondersteuning van Van Hoeckel

De Roadmap Extramuraal bevat bruikbare informatie voor zorginstellingen: do’s en don’ts, relevante wetgeving en demografische informatie van uw regio. De Van Hoeckel Quickscan biedt concrete tools om direct aan de slag te gaan met deze interessant doelgroep. Nieuwsgierig geworden? In de volgende editie van Gastvrije Zorg leest u meer. Of schuif aan tijdens de Ronde Tafelgesprekken op de beurs Welkom in de Zorg, op 14 en 15 mei. Direct een afspraak plannen? Bel met Miranda Korsten van Van Hoeckel, 06-19677696.

Meer info: Van-hoeckel.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels