nieuws

En de iF design award 2014 gaat naar?

Services

De nieuwe bedrijfswasautomaten van Miele-Professional zijn drie maanden na de introductie al beloond met de iF design award 2014.

En de iF design award 2014 gaat naar?

De jury was met name gecharmeerd van de vele innovaties die de bediening van de nieuwe vaatwassers met verswatersysteem gemakkelijker maken en het aantal handelingen reduceren.

Als voorbeelden daarvan noemt de jury de nieuwe manier om de deur te openen: AutoOpen en het zoutreservoir in de deur, waardoor zout gemakkelijk staand bijgevuld kan worden – ook als het apparaat vol is en zonder dat het onderrek uitgetrokken hoeft te worden.

Het nieuwe bedieningspaneel met centraal gepositioneerde display met doorlopend roestvrijstalen oppervlak is eenvoudig te bedienen en schoon te maken. De drie programma’s die het meest gebruikt worden, kunnen als favoriete programma’s opgeslagen en met een voorkeurtoets zeer snel gekozen worden.

Overige criteria voor de prijs waren de korte programmatijden, hygiënische resultaten en grote capaciteit van deze nieuwe generatie apparaten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels