nieuws

Bonduelle: niet alleen bereide groenten

Services

Bonduelle biedt chefs een nieuwe oplossing. Het merk Bonduelle Food Service is al een begrip in bereide groenten. Maar wat veel chefs nog niet weten, is dat de groenten van Bonduelle ook geschikt zijn voor salades. Qua kleur, smaak en bite laten de groenten zich goed combineren met haast alle verse producten, aldus de conservenfabrikant. […]

Bonduelle: niet alleen bereide groenten

Bonduelle biedt chefs een nieuwe oplossing. Het merk Bonduelle Food Service is al een begrip in bereide groenten. Maar wat veel chefs nog niet weten, is dat de groenten van Bonduelle ook geschikt zijn voor salades.

Qua kleur, smaak en bite laten de groenten zich goed combineren met haast alle verse producten, aldus de conservenfabrikant. Met hun variatie in kleur en smaak kunnen ze een salade snel en makkelijk een bijzondere touch geven. Bovendien zijn ze gemakkelijk te portioneren en te bewaren, zodat chefs met veel minder afval blijft zitten.

Bonduelle biedt drie productlijnen aan met groenten die geschikt zijn voor salades. ‘Minute’, onder hogedruk gestoomd en daardoor direct toe te passen. ‘Ready-to-Heat’, koud ook direct te gebruiken, in korte tijd warm toe te passen en ‘Sous Vide’ met minder vocht en meer bite dankzij de vacuümgaring in blik. De natuurlijke eigenschappen van de groenten blijven zo optimaal behouden.

Meer info: bonduelle-foodservice.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels