nieuws

Maaltijd bestellen nu een stukje gemakkelijker

Services

Gezonde maaltijdkeuzes, gemak en uitgebreide informatie; volgens de makers van een nieuwe webportal is dat wat begeleiders en bewoners in de kleinschalige zorg nodig hebben.

Maaltijd bestellen nu een stukje gemakkelijker

Mijn Food Connect is een webportal waarop begeleiders én bewoners alles rondom eten kunnen bestellen en hierover persoonlijk advies kunnen inwinnen.

Lees ook: App voor maaltijden kleinschalige zorg gelanceerd

Versies

“Om optimaal in te kunnen spelen op deze doelgroep, hebben we twee verschillende versies ontwikkeld”, vertelt Peter Broekhof, hoofd Verkoop bij maaltijdleverancier Food Connect. “Organisaties kunnen daardoor zelf bepalen of begeleiders de maaltijden en versboodschappen bestellen, of de individuele bewoners. De portals zijn uitgebreid getest en in de komende periode zullen we ze uitrollen bij al onze bestaande ‘kleinschalig wonen’-klanten. Nieuwe klanten zullen er uiteraard direct mee gaan werken.”

Bord

Elke dag biedt de webportal keuze uit verschillende soorten vlees of vis, groenten, aardappels, rijst en pasta en sauzen. Er verschijnt een bord in beeld waarop de maaltijd samengesteld kan worden. Over alle maaltijden en boodschappen is uitgebreide productinformatie beschikbaar, onder andere over voedingswaarden en allergenen. Willen mensen extra advies, dan kunnen ze online in gesprek met de diëtist of met Food Connect.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels