nieuws

Wilgaerden kiest nieuwe maaltijdleverancier

Services

Woonzorggroep Wilgaerden in Hoorn heeft een nieuwe leverancier gekozen voor alle eet- en drinkgerelateerde producten.

Wilgaerden kiest nieuwe maaltijdleverancier

Na een aanbestedingstraject via Intrakoop, de non-profit inkoopcoöperatie van de zorg, heeft Wilgaerden gekozen voor Distrivers. Beide partijen hebben getekend voor een driejarige samenwerking.

Wilgaerden is een ouderenzorgorganisatie in West-Friesland. De organisatie heeft zestien centra voor ouderenzorg in Hoorn en omstreken. Er zijn centra waar ouderen nog zelfstandig kunnen wonen, maar ook centra met zorg. Distrivers belevert vanaf juni alle locaties, inclusief villa Wilgaerden.

Sinds de oprichting in 2001 zorgen ruim 1750 medewerkers dat ouderen in zestien woonzorgcentra zich prettig blijven voelen. Wilgaerden wil door uitstekende ouderenzorg een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven. Het uitgangspunt daarbij is dat Wilgaerden kijkt naar de mogelijkheden en wensen van de cliënt.

“Ons eten en drinken is altijd vers, lekker en goed”, aldus Distrivers. “Wij borgen onze kwaliteit standaard. Niet alleen via onze kwaliteitsdienst en certificeringen; we laten onze kwaliteit continu beoordelen door onze omgeving.” Naast het aanbod van kwaliteit zijn de pro-actieve instelling en het conceptmatig meedenken doorslaggevend geweest voor de keuze voor Distrivers.

Meer info: Distrivers.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels