nieuws

Zwanenberg Food Group wint Out of Home Award

Services

Zwanenberg Food Group heeft de Out of Home Award in de categorie Catering gewonnen. Vakblad Out of Home Shops reikt deze awards jaarlijks uit aan levensmiddelenproducenten in diverse categorieën.

Zwanenberg Food Group wint Out of Home Award

Zwanenberg is er trots op deze award in ontvangst te mogen nemen. “Er spreekt waardering uit voor aspecten die Zwanenberg belangrijk vindt, zoals partnerschap, innovativiteit en een goed rendement voor alle partijen. We zien het als een bevestiging van de handel dat we met de goede dingen bezig zijn”, zegt Manager Catering Fenna Toonen.

Innovatie

In de afgelopen jaren kende de foodservicemarkt geen groei. Juist in zulke mindere tijden zijn de betere spelers volgens Fenna Toonen innovatief. “Zwanenberg vindt het belangrijk samen te werken aan ontwikkeling binnen de categorie. Een passend assortiment dat is afgestemd op de verschillende typen gasten zorgt niet alleen voor tevreden consumenten, maar ook voor meer gasten en een hogere besteding in het bedrijfsrestaurant.”

Verrassende concepten

De handel beoordeelde onder meer als sterk punt van Zwanenberg Food Group dat het bedrijf samen met haar klanten bouwt aan en innoveert binnen de categorieën waarin men actief is. “Het is onze primaire taak om onze klanten en hun gasten te blijven verleiden met verrassende concepten. Van onze diverse category-managementtrajecten hebben we geleerd dat door veel aandacht te hebben voor variatie en luxe in het assortiment, de totale categorie blijft groeien.”

Productie

Een ander sterk punt van Zwanenberg Food Group is volgens de handel dat zij totaalleverancier is van hartig beleg, hartige snacks en maaltijdcomponenten. “We produceren alles zelf”, zegt Toonen. “Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel handelen naar de markt.”

Awards

De Out of Home Awards zijn een initiatief van vakblad Out of Home Shops. Groothandels en handelspartners beoordelen leveranciers op criteria als meedenken, omzet en rendement. Op basis hiervan worden de beste bedrijven over het voetlicht gebracht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels