nieuws

Feestelijke desserts voor de decembermaand

Services

Zuivelhoeve introduceert het Feestassortiment voor het najaar van 2014. Bijzondere desserts voor Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw, aldus de makers.

Feestelijke desserts voor de decembermaand

Naast de Sinterklaasvla, heeft Zuivelhoeve een aantal bavarois producten in het assortiment opgenomen die geschikt zijn voor zowel Kerst als Oud & Nieuw. De bavarois-feestcoupes zijn beschikbaar in vijf smaken waaronder een taartje van Stroopwafelbavarois, met chocolade en een slagroomdecoratie. Nieuw is het assortiment is het Aardbei/Vanillebavaroisstammetje van 1000ml. Dit product kan volgens Zuivelhoeve eenvoudig geportioneerd en desgewenst afgegarneerd worden en is daarmee ideaal voor bijvoorbeeld kleinschalige woonlocaties.

Het volledige assortiment, artikelnummers, productspecificaties en de besteltermijnen zijn te vinden op de website. De feestcoupes kunnen besteld worden bij de accountmanagers van Zuivelhoeve of bij de groothandel.

Meer info: Zuivelhoeve.nl/foodservice

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels