nieuws

Tussendoortje met extra eiwitten

Services

Arla introduceert een nieuwe, frisromige yoghurt boordevol eiwitten: Breaker High Protein.

Tussendoortje met extra eiwitten

Per zakje van 200 ml bevat het 12 gram eiwit en 84 kcal. De yoghurt is te verkrijgen in de smaken mango/passievrucht en vanille. Door de handige verpakking is het ook ideaal voor patiënten met slikproblemen en voor de kinderafdelingen in ziekenhuizen als verwenmoment.

Het yoghurt-tussendoortje is geschikt voor iedereen die wel een eiwit-boost kan gebruiken. Volwassen personen hebben gemiddeld ongeveer genoeg aan 0,8 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag. Sommige groepen hebben wat meer nodig, bijvoorbeeld sporters, zieken en fragiele ouderen. Zij hebben ongeveer 1,2 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag nodig.

De Breaker High Protein-verpakking is, per zes stuks, verkrijgbaar via de groothandel.

Meer info: salesooh@arlafoods.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels