nieuws

Altijd gastvrijheid bij je in je smartphone

Services

Voor het bevorderen van gastvrijheid binnen de zorg zijn legio mogelijkheden. Trainingen, workshops, seminars, prijzen, vakmedia. Aan dat rijtje is nu ook een gastvrijheidsapp toegevoegd.

Altijd gastvrijheid bij je in je smartphone

Gastvrijheid in Bedrijf, het bedrijf van gastvrijheidsdeskundige Laura de la Mar, zit achter de lancering ervan. “We willen zo veel mogelijk mensen besmetten met het gastvrijheidsvirus. Dat doen we door inspiratie, kennis en tools te delen. Een app is daarvoor een geweldig middel”, aldus De la Mar.

Gastvrijheid

De app is gratis via de App Store en de Play Store te downloaden op elke smartphone. De app biedt elke week de uitdaging van de week, inspirerende quotes, video’s en (on)gastvrije voorbeelden. Omdat de app gekoppeld is aan de Facebook-pagina van Gastvrijheid in Bedrijf, is het mogelijk om op berichten te reageren, te liken en te delen. Ook mensen zonder Facebook kunnen gebruikmaken van de app.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels