nieuws

Nieuwe gastvrijheidsconcepten tijdens Vakbeurs Facilitair

Services

Gastvrijheid is niet meer weg te denken uit zorginstellingen. Mensgericht zorgen met de focus op goed, gezond en lekker eten en drinken. Welke nieuwe gastvrijheidsconcepten zijn er? Vakbeurs Facilitair in Den Bosch geeft antwoord.

Nieuwe gastvrijheidsconcepten tijdens Vakbeurs Facilitair

Op 14 tot en met 16 januari presenteert temp-rite International diverse nieuwe concepten die inspelen op de ontwikkelingen in de markt, tijdens de Vakbeurs Facilitair in Den Bosch.

Trolleys

Temp-rite, specialist in logistieke verdeel- en regeneratiesystemen voor eten en drinken, presenteert de ‘Serve Right to you’ serveertrolleys. Deze mobiele trolleys bieden uitgebreid de mogelijkheid om gasten op elke locatie te bedienen met sandwiches, frisdranken, koffie, soep en warme snacks.

Koelverse maaltijden

Voor de opkomende verandering van versbereide maaltijden naar koelverse maaltijden introduceert temp-rite de Multi-Cook. Dit luchtconvectiesysteem is specifiek ontwikkeld voor het regenereren van koelvers of koelvries maaltijden met optimaal behoud van structuur, kleur en smaak. Een oplossing voor zowel de afdelingskeuken, als de overwerkmaaltijden in uw kantine dan wel de partycatering.

Meer info: temp-rite.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels