nieuws

Babyblauwe taxi’s brengen kersverse ouders thuis

Services

Door een foutje-bedankt-moment is een interessante samenwerking ontstaan tussen taxibedrijf Lotax en geboortecentrum Rhena in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Daardoor rijden er in Dordrecht en omstreken nu taxi’s rond, bestickerd met een baby of beschuit met muisjes.

Babyblauwe taxi’s brengen kersverse ouders thuis

Aan de wieg van de collaboratie tussen Rhena en Lotax stond eigenlijk een vergissing. “Wij kregen twee nieuwe auto’s geleverd in babyblauw, in plaats van het gebruikelijke donkerblauw van ons wagenpark”, vertelt manager Lisette de Lijster de Raadt van Lotax aan Dordrecht.net. “Natuurlijk konden we de fout door de leverancier laten herstellen, maar dat zou veel gedoe zijn en eigenlijk ook zonde van de kosten. Toen zijn wij gaan nadenken of je iets bijzonders kan doen, waardoor het zou lijken alsof het juist zo bedoeld was.”

Fotomomentje

Al brainstormend kwamen ze uit bij geboortecentrum Rhena. “Het idee om er baby-taxi’s van te maken, sloeg bij ons meteen aan”, vertelt ziekenhuisbestuurder John Taks. Ouders die na de bevalling bij Rhena met de nieuwe aanwinst naar huis willen kunnen voor een vast tarief de taxi reserveren. “Het zal beslist een fotomomentje opleveren wanneer deze babytaxi thuis komt voorrijden!”

Lees het hele verhaal op Dordrecht.net

 
Lees ook: Vervoersbedrijf wil meer ouderen in de bus

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels