nieuws

Dineren à la carte

Services

Apetito, producent van kant-en-klare maaltijden en maaltijdcomponenten, heeft de nieuwe catalogus ‘Dineren à la carte’ uitgebracht.

Dineren à la carte

Het assortiment bevat vele nieuwe en vernieuwde maaltijden en biedt meer mogelijkheden voor mensen die aan een dieet gebonden zijn. “Zo hebben we het aanbod glutenvrije maaltijden uitgebreid. Mensen die zich aan dit dieet moeten houden, bieden we hiermee nog meer variatie in hun eetpatroon”, zegt Bas Lammertink, marketingmanager bij apetito.

Pannenkoeken

Ook traditionele gerechten als een runderstoofpotje, pannenkoeken met spek, en bruinebonensoep zijn opgenomen in het assortiment. Aan de internationale gerechten zijn pasta carbonara en eendenvlees in zoetzure saus toegevoegd.

Afwisseling

Verder zijn er ook nieuwe visgerechten en natriumarme maaltijden. “Afwisseling zorgt voor een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Bij het ontwikkelen van de maaltijden houden we uiteraard rekening met een verantwoord zoutgehalte, waardoor deze bijdragen aan een gezonder eetpatroon.”

Meer info: apetito.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels