nieuws

Miele presenteert een nieuwe serie vaatwassers

Services

De nieuwe bedrijfsafwasautomaten van Miele zijn voorzien van een verswatersysteem. Hierdoor reinigt de automaat hygiënisch en de combinatie van snelheid, laag energieverbruik en een hoge beladingscapaciteit zorgt er volgens Miele voor dat de vaatwasser ideaal is voor de steeds verder decentraliserende zorg.

Miele presenteert een nieuwe serie vaatwassers

De nieuwe professionele vaatwassers scoren naast capaciteit, hygiëne en besparing op energieverbruik erg goed op het gebied van snelheid met programmatijden vanaf 5 minuten tot maximaal 23 minuten voor een compleet proces, inclusief voorspoelen, reinigen, naspoelen en drogen.

Ook met de kortste programmatijd wordt het vaatwerk hygiënisch gereinigd, conform HACCP DIN 10512, zo blijkt uit tests. De nieuwe professionele vaatwassers reinigen op twee beladings­niveau ’s en zijn zelfs geschikt voor kunststof korven van 50 x 50 cm.

Meer info: miele-professional.nl/nieuwebedrijfsafwasautomaten

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels