nieuws

Nescafé Milano in bedrijfsleven en zorg

Services

Het koffieconcept Nescafé Milano is nu ook beschikbaar voor bedrijven en zorginstellingen. Dit koffiemerk van Nestlé Professional is een concept dat het eenvoudig moet maken om koffie te produceren van baristakwaliteit.

Nescafé Milano in bedrijfsleven en zorg

Tot op heden was Nescafé Milano alleen beschikbaar voor de leisure-, sport- en horecabranche. Nestlé Professional kiest er bewust voor om mensen ook buiten deze sectoren te laten genieten van Nescafé Milano.

Werkgevers zien koffie steeds vaker als een belangrijk visitekaartje van hun bedrijf. Uit de jaarlijkse Koffiemonitor van Nestlé Professional blijkt zelfs dat een derde van de werknemers denkt dat goede koffie bijdraagt aan het winnen van een zakendeal en een vijfde zegt zonder koffie zijn werk niet naar behoren te kunnen doen.

Nescafé Milano wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit koffiebonen en wordt bereidt door moderne state-of-the-art koffiemachines. De koffiemachines zijn zeer eenvoudig te bedienen waardoor werknemers snel een lekkere koffie kunnen maken met een perfecte cremalaag of een romige cappuccino met luchtig schuim.

Met de koffiemachines van Nescafé Milano is er bovendien geen sprake van afval of verspilling. De koffie wordt duurzaam geproduceerd van de hoogste kwaliteit volgens de normen van Het Nescafé Plan.

Meer info: nestleprofessional.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels