nieuws

Reinier de Graaf heeft straks een nieuw ontvangstsysteem

Services

In augustus opent Reinier de Graaf de deuren van het nieuwe ziekenhuis. Het ontvangstsysteem is ook nieuw.

Reinier de Graaf heeft straks een nieuw ontvangstsysteem

Op dit moment wordt er hard gebouwd aan het nieuwe Reinier de Graaf Gasthuis in Delft, dat naar verwachting eind dit jaar de deuren opent. Wie naar het Delftse ziekenhuis gaat, komt daar in de lobby self-servicezuilen tegen. De zuilen zijn ontwikkeld door Ricoh en Logis.P.

Hoe werkt het ontvangstsysteem?

Patiënten ontvangen een Reinier de Graaf-patiëntenpas via registratiezuilen of een balie in de centrale hal. Met de pas kan de patiënt zich aanmelden voor zijn afspraak via een van de aanmeldzuilen bij de verschillende poliklinieken. Met deze oplossing heeft de patiënt meer grip op zijn eigen gegevens en krijgt hij digitaal aanvullende praktische informatie rondom zijn afspraak.

Patiënten worden na het aanmelden bij de zuil geïnformeerd over het actuele spreekuurverloop en naar de juiste wachtkamer verwezen. Daarna wordt de patiënt via de informatieschermen opgeroepen voor de afspraak met de specialist.

Informatieschermen

De schermen worden daarnaast ook ingezet als narrowcasting, om de wachttijd te benutten voor het delen van relevante informatie.

Isala Klinieken in Zwolle werkte al met een dergelijk ontvangstsysteem.

Lees ook: Niet mee in de hype van elektronisch aanmelden

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels