nieuws

De wereld draait facilitair door!

Services

Er zijn vele beurzen en seminars over facilitaire zaken, dus originaliteit is belangrijk om op te vallen en aantrekkelijk te zijn voor bezoekers en standhouders. Hoe doe je dat?

De wereld draait facilitair door!

De organisatie van de Facilitaire Vakbeurs, de nieuwe landelijke vakbeurs voor facilitair management en huisvesting die op 27 en 28 mei plaatsvindt in de Amsterdamse RAI, heeft daarvoor heel goed gekeken naar een tv-programma, om precies te zijn: De Wereld Draait Door.

CNO-Expo BV organiseert naar eigen zeggen een bijzondere activiteit op de beursvloer. Onder de titel ‘De wereld draait facilitair door’ gaan standhouders, brancheverenigingen en bezoekers samen kennis delen. Net als bij de echte De Wereld Draait Door aan een ronde tafel onder leiding van een presentator. En ook hier passeren actuele kwesties de revue, alleen gaat het hier enkel en alleen over facilitaire zaken. Volgens de organisatie kan en mag iedereen aanschuiven.

De beurs, die plaatsvindt in Hal 9 van de RAI, is beide dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de beurs!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels