nieuws

Veilig werken in de zorg

Services

Medewerkers in de zorg hebben in toenemende mate te maken met agressie van patiënten. Door bezuinigingen werken mensen in de zorg steeds vaker alleen, buiten het zicht van een collega, en is er niemand in de buurt die te hulp kan schieten.

Veilig werken in de zorg

Met de Identicom van veiligheidsdienst SoloProtect staat die zorgmedewerker er niet langer alleen voor. Bij een bedrijfsongeval of noodsituatie kan de alleenwerker met één druk op de knop alarm slaan, waardoor veel leed voorkomen kan worden. De Identicom is een onopvallend hulpmiddel dat eruitziet als een houder voor een identiteitskaart. Dat maakt het gebruik gemakkelijk en discreet.

De zorgmedewerker in nood kan met één druk op de knop alarm slaan. De Identicom is uitgerust met technieken zoals GSM en GPS . Zo staat de alleenwerker via SoloProtect 24 uur per dag, 7 dagen per week, in direct contact met de alarmcentrale voor situaties waarin hulp nodig is.

Meer info: soloprotect.com

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels