nieuws

Zorginstellingen hoeven niets te betalen voor leveringen

Services

Het is altijd leuk om mee te doen aan prijsvragen tijdens een beurs. Vier zorginstellingen ondervinden eerdaags wat het betekent om echt iets te winnen.

Zorginstellingen hoeven niets te betalen voor leveringen

Lelie Zorggroep, Rivas en Vilente krijgen binnenkort gratis leveringen van Holland Food Service. De drie hebben deelgenomen aan de beursactie van Holland Food Service op Zorgtotaal 2015. Zij raadden de waarde van pakket boodschappen op de stand.

Leveringen

Lelie Zorggroep ontvangt de hoofdprijs van de beursactie, een maand gratis all inclusive-leveringen voor een kleinschalige woongroep van locatie Tiendehove in Krimpen aan den IJssel. Rivas ontvangt op locatie Lingesteyn in Leerdam een week gratis leveringen. Vilente ontvangt eveneens een week gratis leveringen voor een kleinschalige woongroep.

Op Zorgtotaal konden standbezoekers tevens een wens voor cliënten indienen. De wens van Inge Roijen van de Koraal Groep locatie Maasveld gaat Holland Food Service binnenkort vervullen: een proeverij van gezond eten en drinken voor alle cliënten.

Verantwoord

De beursacties van Holland Food Service op Zorgtotaal stonden in het teken van verandering. Op de beurs lanceerde de leverancier het nieuwe concept Lekker Verantwoord voor kleinschalig wonen. Binnen dit concept levert het bedrijf de complete dienstverlening met alle producten voor een vast gegarandeerd budget per persoon per dag, te bestellen in een gebruiksvriendelijke webshop. De prijswinnaars ontvangen de gratis leveringen volgens dit nieuwe concept.

Lees ook: Stichting Neos wil vaker met cliënt koken

 

Bovenste foto: Henk-Jan Misbeek (regiodirecteur) van Rivas ontvangt de cheque voor een week gratis leveringen uit handen van Marcel van Dalen (senior accountmanager Holland Food Service).

 

3.Vilente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rob van Halteren (inkoper) van Vilente ontvangt de cheque voor een week gratis leveringen uit handen van Martien Robben (senior accountmanager Holland Food Service).

 

1.Leliegroep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter van Ochten (teamleider facilitair), Miriam Vekleij (hoofd zorg), Ruth Swoferink (teamleider zorg) en Frans van Veen (culinair consulent, niet op de foto) van Lelie Zorggroep ontvangen de cheque voor een maand gratis leveringen uit handen van Marcel van Dalen (senior accountmanager Holland Food Service).

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels