nieuws

Nestlé lanceert nieuwe website

Services

Nestlé Professional heeft een nieuwe website voor de professionele markt gelanceerd. Het aanbod van Nestlé Professional Food en Nestlé Professional Beverages is nu samengebracht op één site.

Nestlé lanceert nieuwe website

Op de website is informatie te vinden over de koffiemachines, ingrediënten en service van Nescafé Alegria en Nescafé Milano en de professionele Food producten van Maggi, Chef en Buitoni. De website maakt veel gebruik van beeldmateriaal om bezoekers inspiratie en relevante informatie te geven over de producten en recepturen van Nestlé Professional. Hierbij zijn de Nescafé-koffiemachines zelfs voorzien van 3D-beeldmateriaal.

Het Nescafé- segment van de site richt zich voornamelijk op inkopers van koffie in de zorg, leisure en het bedrijfsleven, waarbij Food focust op chef-koks en zakelijke keukens, cateraars en groothandels.

Recepturen

Met de recepturentool kunnen cateraars en professionele chefs bladeren door alle recepturen en filteren op seizoen, thema, keuken en moeilijkheidsgraad. Ook krijgen ze inspiratie om andere maaltijden of gerechten te bereiden met meer variatie. Zo kan aan de hand van
Maggi-, Chef- of Buitoni-producten worden gezocht naar bijpassende recepturen.

Sneller

“De frisse en moderne look and feel van onze nieuwe website laat gebruikers onze producten en concepten optimaal beleven. Uit uitgebreide tests blijkt dat onze gebruikers nu veel sneller de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. Doordat we de krachten van Food en Beverages hebben gebundeld, zorgen we voor een sterke online positie binnen de professionele voedings- en drankenmarkt”, aldus Laurent Willaerts, directeur Nestlé Professional.

Meer info: nestleprofessional.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels