nieuws

Amie Ouderenzorg en Holland Food Service gaan samenwerken

Services

Amie Ouderenzorg uit Zandvoort heeft gekozen voor Holland Food Service als totaalleverancier en samenwerkingspartner voor het eten en drinken. Amie Ouderenzorg is actief in Zandvoort en omgeving als een Verpleeg- en verzorgingsorganisatie.

Amie Ouderenzorg en Holland Food Service gaan samenwerken

Het is een kleinschalige en persoonlijke organisatie met als doel het leveren van deskundige zorg en ondersteuning.

Na een selectieprocedure die begeleid is door Intrakoop Services is de keuze gevallen op Holland Food Service. Er is een langdurige samenwerkingsovereenkomst ondertekend door beide partijen. De focus van de samenwerking ligt op het verder ontwikkelen van het eten en drinken binnen de organisatie.

De implementatie van de leveranties van het totaalpakket aan versproducten, convenience maaltijdcomponenten, diepvriesproducten en DKW producten is eind juli door Holland Food Service afgerond.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels