nieuws

Bidvest Deli XL zegt Apeldoorn vaarwel

Services

Bidvest Deli XL wil dichter bij de klant staan. Om dat te bereiken wil de foodservicegroothandel meer kleinschalige evenementen te organiseren.

Bidvest Deli XL zegt Apeldoorn vaarwel

Dat betekent dat Bidvest Deli XL stopt met de jaarlijkse grote beurs in Apeldoorn, zegt Lucas Roskam, directeur Nationale Sales, tegenover Vakmedianet. Gedurende 42 jaar organiseerde de grossier de Foodservice Fair, die tijdens de laatste editie vorig jaar werd omgedoopt tot Food e-motion. “We hebben lang in de Americahal in Apeldoorn gezeten, maar de wereld verandert”, licht Roskam toe.

Leveranciers

“In plaats van een grote, meerdaagse beurs kiezen we nu voor kleinschalige activiteiten waarmee we dicht bij de klant staan. De leveranciers begrijpen dat goed en richten zich ook liever op geselecteerde gezelschappen.”

Foodtrucks

Als voorbeeld van een kleiner event dat binnenkort wordt georganiseerd noemt Roskam het Oogstfeest, waar producten uit de regio op de kaart worden gezet. “Verder hebben we met Foodyard een platform waarmee we, in verschillende vestigingen en samen met leveranciers, evenementen organiseren en zijn we gestart met foodtrucks waarmee we naar klanten gaan. We organiseerden al kleinere events, maar willen dit intensiveren om zo meer regionale inspiratie te bieden. Daarnaast blijven we uiteraard deelnemen aan de verschillende beurzen voor foodprofessionals om hen te inspireren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels