nieuws

Broodbeleg op maat voor veranderende zorg

Services

De zorg is in beweging. Opnames worden korter, instellingen en budgetten kleiner, cliënten zelfstandiger. Hygiëne en het reduceren van voedselverspilling blijven belangrijk. Van Oordt, leverancier van portieverpakkingen, wil daar op inspelen met een nieuw product.

Broodbeleg op maat voor veranderende zorg

Van Oordt introduceert broodbeleg op maat in de vorm van VarieJantje: kleine, vrolijke doosjes met twaalf portieverpakkingen zoet broodbeleg van één smaak. Dat betekent volgens Van Oordt meer variatie op tafel, maar minder voorraad en verspilling. Dus meer gemak en minder kosten, zo is de verwachting. Het gaat om aardbeien-, abrikozen-, kersen- en bosbessenspread, pindakaas, hazelnootpasta, appelstroop, chocolade hagel puur en melk, en vruchtenhagel. Allen vrolijk verpakt en eenvoudig op te bergen en op tafel te zetten.

Meer kleinverbruik

“Dit was voor ons een behoorlijke omslag in doen en denken”, vertelt Brenda van Haaren, marketing manager bij Van Oordt. “Steeds minder grootverbruik en meer kleinverbruik. Onze dozen met grote inhoud broodbeleg voldeden niet altijd meer. We merken dat de zorg nadrukkelijk vraagt om kleinere verpakkingseenheden”. De bijdrage van Van Oordt? VarieJantjes. Dat is dus lekker voor uw cliënten, maar ook voor u.

Vanaf eind augustus / begin september zijn de producten verkrijgbaar bij de groothandel.

Meer info: portieverpakkingen.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels