nieuws

Rotterdamse dienstenservice Tante Corrie failliet

Services

Tante Corrie, de Rotterdamse dienstenservice voor ouderen, heeft faillissement aangevraagd. Ongeveer twintig medewerkers en ruim honderd vrijwilligers staan op straat.

Rotterdamse dienstenservice Tante Corrie failliet

“Een tegenvallende invulling van gemaakte afspraken met andere dienstverleners heeft ons de kop gekost”, verklaart een woordvoerder van het bedrijf tegen RTV Rijnmond. “We hadden vorige week al moeten stoppen met de dienstverlening, maar hebben onze klanten nog netjes een week extra de ruimte gegeven om alternatieve dienstverlening te vinden.”

Initiatief van Laurens

Drie jaar geleden begon zorgorganisatie Laurens het initiatief om allerlei diensten mobiel aan te bieden, zoals een wasservice, maaltijdservice en klussendienst. Enige tijd later werd het bedrijf zelfstandig en ging Tante Corrie bij meer seniorencomplexen aan de slag.

Maaltijdwagen

Een van de projecten van Tante Corrie was de maaltijdwagen. Hier konden ouderen ambachtelijke maaltijden voor een kleine prijs zelf samenstellen. Tante Corrie wilde hiermee de ouderen helpen die bijvoorbeeld niet meer zelf kunnen koken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels