nieuws

Groene Hart Ziekenhuis wordt steeds groener

Services

Het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda zet sinds oktober vorig jaar de GHZ-regiobus in waarmee patiënten uit de regio gratis naar het ziekenhuis en weer terug naar huis worden gebracht. Sinds deze maand zijn niet alleen de patiënten blij met deze service.

Groene Hart Ziekenhuis wordt steeds groener

Het Groene Hart Ziekenhuis denkt ook aan het milieu en voert de dienst nu geheel groen en duurzaam uit. Als eerste ziekenhuis in Nederland heeft het GHZ, in samenwerking met dienstverlener Jeeves, een 100 procent elektrische personenbus in gebruik genomen voor deze service.

Gratis

De bus brengt patiënten uit de regio op werkdagen naar het ziekenhuis en weer terug naar huis, biedt plek aan zeven patiënten en stopt bij verzorgingstehuizen en/of huisartsenpraktijken in de regio. De service is gratis voor patiënten en één familielid of vriend. Ook klanten van Penders Voetzorg mogen van deze dienst gebruikmaken.

De GHZ-regiobus is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het GHZ.

Lees ook: GHZ wil patiënten blij maken met nieuwe app

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels