nieuws

Nieuwe koers en huisstijl voor Daily Fresh Food

Services

Daily Fresh Food vaart een nieuwe koers, waarbij de focus ligt op voeding en vitaliteit. Ook de huisstijl en de website van het bedrijf zijn per 18 januari vernieuwd.

Nieuwe koers en huisstijl voor Daily Fresh Food

“De vaste waarde van Daily Fresh Food blijft, maar we gaan ons nog meer focussen op de relatie voeding en vitaliteit”, zo valt op de website van de leverancier te lezen. ‘Better food, better life’, zo luidt de slogan. “Wij geloven dat genieten, gastronomie, gezondheid, gezellig, gemak en gastvrijheid maximaal bijdragen aan een beter leven voor iedereen”, aldus Daily Fresh Food.

Nieuwe webshop

De bestelomgeving DailyOrder wordt eveneens onder handen genomen, met een nieuwe webshop. “Nog makkelijker zoeken in het ruime assortiment van producten, ondersteund vanuit heldere productinformatie, eenvoudig bestellen en selecteren van orders en inzicht in het budget.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels