nieuws

Animo introduceert nieuwe koffiemachine ComBi-line

Services

Animo introduceert de nieuwe ComBi-line. Deze koffiemachine zet filterkoffie van hoge kwaliteit voor 500 personen in een korte tijd. Met een modern design, verhoogde heet-water capaciteit (W-modellen) en led-verlichting in de containers.

Animo introduceert nieuwe koffiemachine ComBi-line

Verder heeft de ComBi-line een capacitieve touch user interface voor het programmeren van de koffieinstellingen en verschillende grafische opties, bijvoorbeeld voor het tonen van het bedrijfslogo of het zetproces. ComBi-line is CB gecertificeerd – dus veilig in gebruik-, betrouwbaar en flexibel.

De ComBi-line is uitgerust met een snelfilter systeem en behoudt de koffie in geïsoleerde containers die ook verhitten, zodat de koffie op temperatuur is bij uitgifte. De grootste machine heeft een capaciteit van 1.280 kopjes koffie (160 liter) per uur. W-modellen hebben een extra heet-water uitgifte met een capaciteit tot 60 liter per uur.

Personaliseren

Een buffetopstelling of een aparte kan voor elke tafel? Of ook andere warme dranken serveren, zoals thee? En is er ter plekke elektriciteit beschikbaar? Geen probleem, want de installaties kunnen geplaatst worden op een buffet, tafel of containers op een serveerwagen waarmee de koffie te personaliseren is.

Animo machines zijn duurzaam gemaakt. De RVS behuizing is sterk en volledig recyclebaar. De andere onderdelen zijn gemaakt van kwalitatief hoge en duurzame materialen. Ook met het energieverbruik is rekening gehouden. De wateruitgiftes en de dubbelwandige systemen zijn zeer goed geïsoleerd en er is een energie bespaar-modus.

 

> Download de gratis whitepaper Koffie: hoe speel je in op de toenemende behoefte aan keuzes?

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels