nieuws

Ga naar Focus op Kleinschalig wonen en win een Quickscan Textielverzorging

Services

Wie naar de sessie ‘Zorg voor beleving! Maar waar ligt de grens?’ op de Focus op Kleinschalig wonen (12 oktober in Vianen) gaat, maakt kans op een Quickscan Textielverzorging ter waarde van 4000 euro voor uw zorginstelling. 

Ga naar Focus op Kleinschalig wonen en win een Quickscan Textielverzorging

Tijdens de sessie in parallelronde 2 vult u een formulier in met uw gegevens. Tevens motiveert u waarom deze scan juist bij uw instelling moet plaatsvinden. Tijdens de sessie levert u het formulier weer in. Aan het einde van de dag reikt de dagvoorzitter de prijs uit.

Simon Roelofs bekijkt met u uw textielverzorging

De Quickscan Textielverzorging houdt in dat u samen met Simon Roelofs, expert op het gebied van logistiek en textielverzorging, uw proces van textielverzorging van maximaal drie locaties onder de loep neemt. Daarna ontvangt de winnaar persoonlijk onafhankelijk advies, een analyse van de processen en kosten, een verbeter- en veranderplan met innovatieve oplossingen en een helder beeld van hoe textielverzorging kan bijdragen aan belevingsgerichtheid.

Wat is belevingsgericht?

Tijdens de sessie gaat Roelofs in op belevingsgerichtheid. Volgens Roelofs is het niet alléén beleving dat het leven van een cliënt aangenaam maakt. Na deze sessie hebben deelnemers inzicht in wat echt belevingsgericht is en wanneer je échte keuzevrijheid biedt.

> Bekijk programma en schrijf in

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels