nieuws

Familiebedrijf Jos ten Berg neemt cnfkoetsier over

Services

Familiebedrijf Jos ten Berg B.V. rondt momenteel de overnameactiviteiten van firma cnfkoetsier B.V. af. De overname past volgens Jos ten Berg uitstekend in de strategie om verder te groeien als non-foodleverancier voor de zorg- en hospitalitysector.

Familiebedrijf Jos ten Berg neemt cnfkoetsier over

Jos ten Berg heeft alle activiteiten van cnfkoetsier per 21 november 2017 overgenomen. Hiermee heeft de overname definitief zijn beslag gekregen. Door de overname zal de dienstverlening aan de klanten van cnfkoetsier gecontinueerd blijven.

Beide bedrijven zijn actief als non-food leveranciers in tafel- & keukenartikelen voor restaurant concepten en formules in de catering, hospitality, overheid, horeca, zorg (ziekenhuizen en instellingen), verzorgingshuizen en bedrijfsrestauratieve sector.

Toonaangevend

Erik Beek, directeur van Jos ten Berg: “Met de overname van cnfkoetsier realiseert Jos ten Berg een verdere groei van onze onderneming en verbreden wij onze kennis en expertise nog meer. De overname van cnfkoetsier past in de groeistrategie van Jos ten Berg om een toonaangevende speler in de zorg- en hospitaliysector te zijn en te blijven.”

Met de overname van cnfkoetsier heeft Jos ten Berg haar netwerk en dienstverlening verder verstevigd als een slagvaardige, innovatieve en betrouwbare non-foodpartner. Beek:“Wij zien de toekomst en de continuering van onze dienstverlening aan de klanten van cnfkoetsier met vertrouwen tegemoet.”

>>> Bekijk hier het dossier Leveranciers

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels