nieuws

Inschrijving FGNoviteitenprijs 2018 geopend

Services

Wie wordt de winnaar van de 8ste FGNoviteitenprijs 2018? Dat wordt bekend gemaakt tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer die op 24, 25 en 26 januari 2018 in Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden.

Inschrijving FGNoviteitenprijs 2018 geopend

De inschrijving voor de prijs is onlangs geopend. Ieder bedrijf met een innovatief product of dienst in de sectoren facilitair management en gebouwbeheer kan zich aanmelden. Deelname is gratis voor standhouders van de vakbeurs.

Jury FGNoviteitenprijs 2018

Een vakjury onder voorzitterschap van Prof. Kris Pattyn wijst de winnaar van de FGNoviteitenprijs aan. Deze jury bestaat uit de volgende vier personen:

  • Prof. Kris Pattyn
  • Henny Brullemans
  • Ton Rooijakkers
  • Peter van Oosten

Er wordt overigens ook een publieksprijs uitgereikt.

De deelnamevoorwaarden staan vermeld op de website van de FGNoviteitenprijs.

Noviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en omgeving. Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving, waardoor het aantal ziekmeldingen daalt.

Winnaar 2017

De winnaar van de FGNoviteitenprijs (juryprijs) 2017 was WEPAPERCYCLE.  Met WEPAPERCYCLE komen koffiebekers en kantoorpapier weer terug als duurzaam hygiënepapier. Daarmee vormt een organisatie zijn eigen kringloop.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels