nieuws

Nieuwe start voor Iseco

Services

Electro Calorique, specialist in voedseldistributiesystemen voor zorginstellingen, heeft het failliete Iseco overgenomen. Onder de naam Iseco St.Phal Nederland B.V. (in oprichting) zal per 1 januari een nieuwe start worden gemaakt.

Nieuwe start voor Iseco

Als leverancier van diverse maaltijdverdeelsystemen was Iseco onderdeel van de Iseco Groep en werd in juni van dit jaar failliet verklaard. Nu blijkt een nieuwe start mogelijk door het oprichten van een nieuwe BV die handelt onder de naam Iseco St-Phal Nederland BV. Electro Calorique heeft zowel de merknaam, het intellectueel eigendom van de producten als de fabriek in St.Phal overgenomen. Door de overname versterkt de Electro Calorique groep haar positie als specialist van maaltijdverdeelsystemen voor zorginstellingen in Nederland en de Benelux.

Service, reparatie, verkoop en onderhoud

Door de overname van de fabriek in St.Phal zijn originele onderdelen weer beschikbaar en per 1 januari komt daar het verlenen van service, reparaties, verkoop en onderhoud ook bij.  Vanaf heden kunnen in elk geval weer verschillende productlijnen worden geleverd. Iseco gaat in België bedrijfsvoeren onder de naam Iseco St-Phal België BVBA (in oprichting).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels