nieuws

Holland Food Service introduceert concept Trek maaltijden

Services

Holland Food Service introduceert een nieuw en innovatief concept: Trek maaltijden. De verpakking van de kant-en-klaar maaltijden heeft een bodem van folie die met één beweging te verwijderen is. De maaltijd zit mooi opgemaakt in de verpakking, waardoor het direct mooi op het bord geplaatst kan worden. Eenvoudig, vers en lekker.

Holland Food Service introduceert concept Trek maaltijden

De Trek maaltijden zijn nieuw in het assortiment van onder andere de online zorg super Lekker Verantwoord. Er zijn verschillende maaltijden verkrijgbaar en er is ook aan de vegetariër gedacht. De maaltijden kunnen verwarmd worden in de magnetron, oven en steamer.

Maatschappelijk verantwoord

Naar schatting zijn er in Nederland 142.000 mensen met een verstandelijke beperking, waarvan vele een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Eén van de doelstellingen van het nieuwe concept Trek maaltijden is om cliënten dichter bij de arbeidsmarkt te brengen en voor te bereiden op betaald werk. Vanaf begin 2018 worden daarom de Trek maaltijden ook in de variant ‘Verantwoorde Trek’ aangeboden. Deze maaltijden worden in een inclusieve samenwerking met Pluryn gemaakt.

Dagelijks zullen cliënten van Pluryn de maaltijden gaan maken voor Pluryn zelf, maar ook voor de rest van de zorgmarkt, horeca en (bedrijfs)catering. De Verantwoorde Trek maaltijden voldoen op alle fronten aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen het gezondheidsaspect is meegenomen maar met het bestellen van deze maaltijden wordt er ook een sociaal verantwoord product in huis gehaald.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels