Whitepapers

Onderzoek Ambiance in de zorg

Whitepapers

Zorginstellingen worden over het algemeen goed gewaardeerd door medewerkers, leveranciers, bezoekers, bewoners en patiënten. Maar als het gaat om ambiance is er verbetering gewenst, vooral op de aspecten sfeer en aankleding.

Onderzoek Ambiance in de zorg

Dit blijkt uit het Nationaal Onderzoek Ambiance in de Zorg, waaraan in totaal 283 respondenten hebben deelgenomen. Van die respondenten geeft bijna zeven van de tien de zorginstelling een 8 (68%) of hoger. Deze groep zou de instelling daadwerkelijk adviseren aan relaties, familie en vrienden. Zo steekt driekwart van de respondenten de waardering voor de receptionisten niet onder stoelen of banken. Men zegt bijvoorbeeld dat zij zich gastvrij opstellen en ook duidelijke informatie geven.

Meer lezen over het onderzoek Ambiance in de zorg? Download de gratis whitepaper

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels