Whitepapers

Gastvrijheid in ziekenhuizen: vier inzichten

Whitepapers

Gastvrijheid. Een onderwerp dat steeds meer aandacht en vorm krijgt in de zorg. Maar hoe geef je nu efficiënt vorm aan gastvrijheidszorg? Wat werkt wel en wat niet? Een belangrijk onderwerp dat de nodige vragen oproept dus. Daarom in deze whitepaper enkele inzichten van ziekenhuizen over gastvrijheidszorg.

Gastvrijheid in ziekenhuizen: vier inzichten

Gastvrijheid in ziekenhuizen: vier inzichten

  • De 6 sleutels tot gastvrijheid
  • Aangenaam Anna
  • Gastvrijheid is een manier van ‘zijn’
  • De klantreis in het ziekenhuis

Is gastvrijheid een manier van ‘zijn’, zoals Jan Willem van Nuchteren in zijn column stelt? Hoe beïnvloedt inzicht in de klantreis de mate van gastvrijheid? En wat kunnen we leren van de ervaringen van het St Anna en Isala? Hoe proberen zij om gastvrijheid naar een hoger niveau te brengen?

> Download de gratis whitepaper Gastvrijheid in ziekenhuizen: vier inzichten

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels