Whitepapers

Het belang van goede voeding in de zorg: twee interviews

Whitepapers

Gastvrije Zorg interviewde de afgelopen maanden twee kopstukken op het gebied van eten en drinken in de zorg. In een afscheidsinterview geeft SVH Meesterkok Sjaak Jobse nog eenmaal zijn visie op koken en maaltijden in de zorg. Tom van Loenhout spitst zich vanuit de Alliantie Voeding in de Zorg toe op de relatie tussen voeding en gezondheid en de stappen die de Alliantie én de zorg op dat gebied nog kunnen zetten. In deze whitepaper delen zij hun inzichten.

Het belang van goede voeding in de zorg: twee interviews

Het belang van goede voeding in de zorg: twee interviews

  • Interview met Sjaak Jobse, boegbeeld van koks in de zorg
  • Interview met Tom van Loenhout, voorzitter Alliantie Voeding in de Zorg

Welke ontwikkelingen spelen er op het gebied van voeding, gezondheid en herstel? Wat kan Tom van Loenhout, interventiecardioloog bij het Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en voorzitter van de Alliantie Voeding in de Zorg ons daarover vertellen? En wat kunnen we leren van Sjaak Jobse, met zijn 30 jaar ervaring als SVH Meesterkok hét boegbeeld van hoogstaande maaltijden in de zorg?

> Download de gratis whitepaper Het belang van goede voeding in de zorg: twee interviews

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels