Whitepapers

De visie van koks op hun werk en de zorg: 5 thema’s

Whitepapers

In deze whitepaper bundelen we de visies van koks op hun werk en de zorg. Wat vinden zij belangrijk?

De visie van koks op hun werk en de zorg: 5 thema’s

Als kok in een ziekenhuis of zorginstelling werken met passie in je keuken? Ondervoeding proberen terug te dringen of nadenken over de wijze van bereiding en presentatie? Foodinc. doet middels Het Nederlands Kokspanel onderzoek naar de ontwikkelingen in dit vakgebied. In deze whitepaper delen we de meningen van koks over vijf onderwerpen die hun werk en de zorg raken.

De visie van koks op hun werk en de zorg: 5 thema’s

  • ‘Meer aandacht nodig voor ondervoeding’
  • ‘Presentatie minstens zo belangrijk als de maaltijd zelf’
  • ‘Cliënten verdienen à la carte diner’
  • ‘Geen gebrek aan passie in de zorgkeuken’
  • ‘Contact tussen kok en gast belangrijk’

> Download de gratis whitepaper De Visie van koks op hun werk en de zorg: 5 thema’s

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels