Whitepapers

Waste ontleed: voedselverspilling aanpakken in theorie en praktijk

Whitepapers

Voedselverspilling staat, ook in de zorg, steeds vaker en hoger op de agenda. Maar hoe pak je waste nu het beste aan? Wat zeggen deskundigen en onderzoeken daarover? Daarom presenteren we in deze whitepaper een combinatie van theorie en praktijk om voedselverspilling in de zorg tegen te gaan.

Waste ontleed: voedselverspilling aanpakken in theorie en praktijk

’30 Procent voedselverspilling in zorginstellingen in Noordoost-Brabant’ kopte een nieuwsbericht eerder dit jaar. Geen wonder dat de zorgsector het weggooien van eten en drinken tegen wil gaan. Maar uit welke facetten bestaat deze waste eigenlijk? Wat zeggen onderzoeken, deskundigen en de alledaagse praktijk daarover? In deze whitepaper het onderwerp voedselverspilling van alle kanten belicht. 

Inhoudsopgave 

  1. 30 Procent voedselverspilling in zorginstellingen Noordoost-Brabant
  2. Waste ontleed: de verschillende facetten van voedselverspilling
  3. Slingeland Ziekenhuis buigt besparing om in actiepunt
  4. ‘Als vakman moet je kunnen inspelen op voedselverspilling’

Download de whitepaper en laat u inspireren!

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels