Whitepapers

De noodzakelijke knip tussen belevingsgerichte en niet-belevingsgerichte zorg

Whitepapers

Kleinschaliger en de regie bij de cliënt; het zijn belangrijke ontwikkelingen in de langdurige zorg met veel gevolgen voor organisatie en kosten. Hier horen strikte keuzes bij, ook als het gaat om de was. Deze whitepaper zet de belangrijkste aspecten op een rij.

De noodzakelijke knip tussen belevingsgerichte en niet-belevingsgerichte zorg

Kleinschaliger, de regie bij de cliënt, belevingsgericht; het zijn belangrijke ontwikkelingen in de langdurige zorg. ontwikkelingen die instellingen heel wat hoofdbrekens bezorgen. Want wat te doen met de oplopende kosten? Het doelmatig, slim en strak organiseren van bedrijfsprocessen is voor organisaties om die reden hard nodig. En daar horen strikte keuzes bij, ook als het gaat om de was.

Deze whitepaper zet alles op een rij. Download ‘m gratis! 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels